Το Phuket DDPM πραγματοποιεί άσκηση διάσωσης από την πυρκαγιά σε πολυώροφα κτίρια

Πουκέτ -

Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (Πουκέτ DDPM) διεξήγαγε μια άσκηση διάσωσης από την πυρκαγιά σε υψηλές ανόδους.

Η άσκηση διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μια πολυκατοικία στο Kathu. Ο αντιδήμαρχος Kathu κ. Somboon Iceyarak είπε στο Phuket Express ότι μια πυρκαγιά σε ένα πολυώροφο κτίριο μπορεί εύκολα να συμβεί και να οδηγήσει σε τεράστιες ζημιές και απώλειες ζωών, ειδικά σε ζεστό καιρό με υψηλές θερμοκρασίες όταν είναι ξηρό. Η άσκηση έχει στόχο να προετοιμαστεί και να είναι έτοιμη να βοηθήσει γρήγορα τα θύματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η άσκηση θεωρήθηκε επιτυχία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.