Το Royal Household Bureau της Ταϊλάνδης δημοσιεύει επίσημη ενημέρωση υγείας σχετικά με την πριγκίπισσα της Βασιλικής Υψηλότητας Bajrakitiyabha

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Bangkokpost/ Apichart Jinakul

Εθνική -

Οι βασιλικοί γιατροί της Ταϊλάνδης δήλωσαν ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα Bajrakitiyabha Narendiradebyavati εξακολουθεί να μην έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της λόγω των καρδιακών της παθήσεων.

Στην τρίτη επίσημη δήλωση από τότε που αρρώστησε η βασιλική πριγκίπισσα, που εκδόθηκε στις 8 Ιανουαρίου, το Γραφείο του Βασιλικού Οικογένειας είπε ότι οι βασιλικοί γιατροί απέδωσαν την ξαφνική απώλεια των αισθήσεων της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας σε σοβαρή καρδιακή αρρυθμία που προκαλείται από φλεγμονή της καρδιάς μετά από μόλυνση από μυκόπλασμα.

Η Βασιλική της Υψηλότητα παραμένει αναίσθητη, είπε το γραφείο, και λαμβάνει αντιβιοτικά υπό στενή παρακολούθηση. Οι βασιλικοί γιατροί χρησιμοποιούν επίσης εξοπλισμό για να υποστηρίξουν τη λειτουργία των πνευμόνων και των νεφρών της.

Σχετικό άρθρο:

Η Βασιλική της Υψηλότητα εισήχθη στο νοσοκομείο αφού λιποθύμησε ενώ εκπαίδευε τα κατοικίδια σκυλιά της στις 6:20 μ.μ. στις 14 Δεκεμβρίου 2022. Από τότε παραμένει αναίσθητη.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.