ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι αξιωματούχοι εντόπισαν τουριστικό σκάφος που φέρεται να εμπλέκεται σε ζημιά κοραλλιών στο Krabi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Monsoon Garbage Thailand

Κράμπι –

Οι αξιωματούχοι εντόπισαν ένα τουριστικό σκάφος που φέρεται να ενεπλάκη σε ζημιές στα κοράλλια σε ένα νησί στο περίφημο εθνικό πάρκο Mu Ko Phi Phi στο Krabi.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Coral φέρεται να υπέστη ζημιές από τουριστικά σκάφη και τουριστικούς δύτες σε ένα νησί στο διάσημο εθνικό πάρκο Mu Ko Phi Phi στο Krabi.

Ο κ. Teekawut Sriburin, ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi στο Krabi, είπε στο Phuket Express:

” Εντοπίσαμε ότι το τουριστικό σκάφος που ερωτώ είναι σταθμευμένο σε μια προβλήτα στην περιοχή Nuea Klong στο Krabi. Ο ιδιοκτήτης καλείται να συναντηθεί με αξιωματούχους. Πρέπει να φροντίζουμε τους τουρίστες για την ασφάλειά τους και ταυτόχρονα να διατηρούμε το όμορφο περιβάλλον μας».

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο ιδιοκτήτης δεν είχε ακόμη αναγνωριστεί δημοσίως ούτε είχε αναφερθεί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Monsoon Garbage Thailand

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.