Συνολικά, 2,440 τροχαία ατυχήματα και 317 θάνατοι καταγράφηκαν στο «Πρωτοχρονιάτικο Επτά Ημέρες Κινδύνου» της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Bangyikhan Rescue

Ταϊλάνδη -

Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) της Ταϊλάνδης ανέφερε σήμερα (5 Ιανουαρίου) συνολικά 241 τροχαία ατυχήματα, με 253 τραυματισμούς και 25 θανάτους, την έβδομη ημέρα (4 Ιανουαρίου) των τροχαίων ατυχημάτων των «επτά ημερών κινδύνου της Πρωτοχρονιάς». καμπάνια.

Τα ατυχήματα προκλήθηκαν κυρίως από υπερβολική ταχύτητα (34.85 τοις εκατό). Περίπου το 80.24 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες.

Το 48.96 τοις εκατό των τροχαίων ατυχημάτων σημειώθηκαν σε εθνικές οδούς. Τα περισσότερα ατυχήματα σημειώθηκαν μεταξύ 6:00 μ.μ. έως 5:00 π.μ

Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων σημειώθηκε στο Song Khla (13 ατυχήματα). Ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών ήταν στο Kanchanaburi (15 τραυματισμοί). Οι επαρχίες με τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ήταν οι Chiang Rai, Roi-Et, Song Khla, Sakaeo, Surat Thani και Udon Thani (2 θάνατοι σε κάθε επαρχία).

Σε σύνολο επτά ημερών (29 Δεκεμβρίου - 4 Ιανουαρίου) των Επτά Ημερών Κινδύνου, έχουν σημειωθεί συνολικά 2,440 τροχαία ατυχήματα, 2,437 τραυματισμοί και 317 θάνατοι.

Το Surat Thani είχε τον μεγαλύτερο αριθμό ατυχημάτων (79). Ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών ήταν στο Kanchanaburi (81). Το Τσιάνγκ Ράι έχει τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων (15).

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.