Ισχυρές βροχοπτώσεις και προειδοποιήσεις ισχυρών κυμάτων στη Νότια Ταϊλάνδη

Νότια Ταϊλάνδη -

Ισχυρές βροχοπτώσεις και ισχυρά κύματα επιμένουν στη νότια Ταϊλάνδη και στον Κόλπο της Ταϊλάνδης από σήμερα (5 Ιανουαρίουth) έως τις 8 Ιανουαρίουth 2023.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) εξέδωσε την τελευταία προειδοποίηση για τον καιρό σήμερα (5 Ιανουαρίου).th). Η χαμηλή πίεση καλύπτει κοντά στο νησί Βόρνεο γύρω από το κάτω μέρος της Θάλασσας της Νότιας Κίνας. Βορειοανατολικός μουσώνας επικρατεί στον Κόλπο και τη Νότια Ταϊλάνδη και θα ενισχυθεί.

Τα κύματα έχουν ύψος έως και τέσσερα μέτρα στον Κόλπο και πάνω από 4 μέτρα ύψος στην περιοχή της καταιγίδας. Περισσότερες βροχοπτώσεις και μεμονωμένες έντονες έως πολύ έντονες βροχές είναι πιθανές στα νότια

Οι περιοχές που επηρεάζονται είναι οι εξής:

Τον Ιανουάριο 6th: Pattani, Yala και Narathiwat

Από τις 7 Ιανουαρίουth έως τον Ιανουάριο 8th: Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Songkhla, Pattani, Yala και Narathiwat.

Οι άνθρωποι στο νότο θα πρέπει να προσέχουν από τη δυνατή βροχή που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές πλημμύρες. Όλα τα σκάφη πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή και τα μικρά σκάφη θα πρέπει να παραμείνουν στην ξηρά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.