Δύο Ρώσοι συνελήφθησαν για επαιτεία στο Σουράτ Τάνι

Surat Thani -

  Δύο Ρώσοι τουρίστες συνελήφθησαν για παράνομη επαιτεία σε φεστιβάλ στο Σουράτ Τάνι.

Ένας αξιωματικός μετανάστευσης του Surat Thani είπε στο Phuket Express ότι χθες, (3 Ιανουαρίου), συνέλαβαν δύο Ρώσους, τον κ. Alexander Kirikov, 32 ετών, και τον κ. Evgenii Malakhov, 36. Και οι δύο συνελήφθησαν σε ένα φεστιβάλ στην υποπεριφέρεια Talad , περιοχή Mueang Surat Thani.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Surat Thani είπε στο Phuket Express ότι οι δύο Ρώσοι βρέθηκαν να ζητιανεύουν με ταϊλανδέζικες και αγγλικές σημειώσεις σε χαρτί που έλεγαν ότι δραπετεύουν από τον πόλεμο (Λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία) και ότι χρειάζονται τρόφιμα και χρήματα.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Surat Tani. Είπαν στην αστυνομία ότι έφτασαν στην Ταϊλάνδη στις 9 Δεκεμβρίουth πέρυσι και είχαν ξοδέψει όλα τους τα χρήματα. Χρειάζονταν χρήματα από τους Ταϊλανδούς για φαγητό και άλλες ανάγκες.

Ο Υπεύθυνος Μετανάστευσης του Σουράτ Τάνι είπε στο Phuket Express ότι και οι δύο άνδρες εξακολουθούν να έχουν νόμιμες τουριστικές βίζες, ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη επαιτεία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.