Συνολικά, καταγράφηκαν 34 τροχαία ατυχήματα, 34 τραυματισμοί και 3 θάνατοι κατά τη διάρκεια των έξι ημερών του Πουκέτ «Πρωτοχρονιάτικες επτά ημέρες κινδύνου»

Πουκέτ -

  Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά δέκα τροχαία ατυχήματα, δέκα τραυματίες και δύο θανάτους την έκτη ημέρα των επτά ημερών (Δεκέμβριος 29th, 2022 έως 4 Ιανουαρίουth, 2023) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου» 2023.

Το γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express σήμερα (4 Ιανουαρίου) λεπτομέρειες για την έκτη ημέρα (3 Ιανουαρίου) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου».

Επτά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang, ένα στην περιοχή Thalang και δύο στην περιοχή Kathu με δέκα τραυματισμούς (7 άνδρες και 3 γυναίκες) και δύο θανάτους (άνδρες και γυναίκες).

Το σύνολο και για τις έξι ημέρες στο Πουκέτ (29 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου) των Επτά Ημερών Κινδύνου, σημειώθηκαν 34 τροχαία ατυχήματα, 34 τραυματισμοί και τρεις θάνατοι.

Πρόσθετα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν:

Ένας αναβάτης έχασε τη ζωή του αφού έπεσε με τη μηχανή του σε ένα τρέιλερ φορτηγό στο Thalang, το οποίο είναι ο πρώτος θάνατος από τροχαίο ατύχημα στις Επτά Ημέρες Κινδύνου της Πρωτοχρονιάς.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας μεθυσμένος οδηγός σεντάν έπεσε πάνω σε μοτοσικλέτα στο Mueang Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.