Συνολικά, 2,201 τροχαία ατυχήματα και 282 θάνατοι καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των έξι ημερών της Ταϊλάνδης «Πρωτοχρονιάτικες επτά ημέρες κινδύνου»

Ταϊλάνδη -

  Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών της Ταϊλάνδης (DDPM) ανέφερε σήμερα (4 Ιανουαρίου) συνολικά 239 τροχαία ατυχήματα, με 259 τραυματίες και 15 θανάτους, την έκτη ημέρα χθες (3 Ιανουαρίου) του δρόμου «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου». εκστρατεία ατυχημάτων.

Τα ατυχήματα προκλήθηκαν κυρίως από υπερβολική ταχύτητα (38.49 τοις εκατό), ακολουθούμενη από οδήγηση υπό την επήρεια μέθης (24.27 τοις εκατό). Περίπου το 82.73 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες.

Το 48.12 τοις εκατό των τροχαίων ατυχημάτων σημειώθηκαν σε εθνικές οδούς. Τα περισσότερα ατυχήματα σημειώθηκαν μεταξύ 6:00 μ.μ. έως 7:00 μ.μ. (9.21 τοις εκατό).

Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων και τραυματισμών σημειώθηκε στο Nakhon Si Thammarat (12 ατυχήματα, 12 τραυματισμοί). Η επαρχία με τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ήταν το Πουκέτ και το Τσατσοενγκσάο (2 θάνατοι σε κάθε επαρχία).

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας μεθυσμένος οδηγός σεντάν έπεσε πάνω σε μοτοσικλέτα στο Mueang Phuket.

Σε σύνολο έξι ημερών (29 Δεκεμβρίου - 3 Ιανουαρίου) των Επτά Ημερών Κινδύνου, σημειώθηκαν συνολικά 2,201 τροχαία ατυχήματα, 2,179 τραυματισμοί και 282 θάνατοι.

Το Nakhon Si Thammarat έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ατυχημάτων (76) και τον μεγαλύτερο αριθμό τραυματισμών (81). Το Τσιάνγκ Ράι έχει τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων (13).

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.