Κοράλλια που καταστρέφονται από βάρκες και τουρίστες δύτες στο εθνικό πάρκο Phi Phi στο Krabi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Monsoon Gargage Thailand

Κράμπι –

Το Coral φέρεται να υπέστη ζημιές από τουριστικά σκάφη και τουριστικούς δύτες σε ένα νησί στο διάσημο εθνικό πάρκο Mu Ko Phi Phi στο Krabi.

Η σελίδα στο Facebook Monsoon Garbage Thailand χθες (3 Ιανουαρίουrd) μοιράστηκε φωτογραφίες ενός σκάφους στο νησί Ya Wa Sam (Koh Ya Wa) στο Krabi με την άγκυρά του κάτω από το νερό να καταστρέφει τα κοράλλια. Ένα άλλο σύνολο φωτογραφιών που τραβήχτηκαν στο νησί φαίνεται να δείχνουν τουρίστες δύτες να πατούν πάνω σε κοράλλια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Monsoon Gargage Thailand

Ο διαχειριστής της σελίδας στο Facebook είπε στο Phuket Express ότι έλαβαν τις φωτογραφίες από ανώνυμους ενδιαφερόμενους ντόπιους και δύτες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς. Ζήτησαν να ληφθούν μέτρα εναντίον εκείνων που καταστρέφουν τα κοράλλια στο Εθνικό Πάρκο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Monsoon Gargage Thailand

Το Phuket Express σημείωσε ότι το νησί Ya Wa Sam είναι διάσημο επειδή επιτρέπει στους δύτες να δουν όμορφα κοράλλια κάτω από το νερό. Το νησί βρίσκεται στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi.

Μέχρι την ώρα του Τύπου οι αρμόδιες αρχές της Ταϊλάνδης δεν είχαν απαντήσει επίσημα στις φωτογραφίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.