2023 Ταϊλάνδη κλείσιμο μπαρ και ψυχαγωγίας και No Booze Days

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλες τις θρησκευτικές και άλλες αργίες που σύμφωνα με τον νόμο της Ταϊλάνδης θα κλείσουν όλα τα μπαρ και θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ τις πωλήσεις αλκοόλ για το 2023;

Λοιπόν, η Pattaya Unplugged είναι εδώ για εσάς. Οι επόμενες ημέρες είναι εγγυημένες ημέρες κλεισίματος για το 2023. Αυτό σημαίνει ότι τα μπαρ, οι χώροι διασκέδασης, οι Gogos κ.λπ. είναι κλειστά. Οι πωλήσεις ΟΛΩΝ του ποτού απαγορεύονται. Κανένα κατάστημα, εστιατόριο ή ξενοδοχείο δεν θα πουλήσει νόμιμα αυτές τις μέρες.

Θα παραμείνουν κλειστά νυχτερινά κέντρα, χώροι ζωντανής μουσικής κ.λπ. Τα περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα, ταινίες, κ.λπ. είναι ανοιχτά… αλλά ΔΕΝ πωλείται ποτό αυτές τις μέρες. Υπάρχουν πέντε εγγυημένες ημέρες κλεισίματος και μερικές «πιθανές» ημέρες. Οι ώρες κλεισίματος είναι γενικά 24 ώρες, από τα μεσάνυχτα έως τα μεσάνυχτα.

Οι επόμενες πέντε ημέρες παρακάτω είναι εγγυημένες ημέρες απαγόρευσης πωλήσεων αλκοόλ. Εάν ανοίξουν τα μπαρ, θα κλείσουν επίσης αυτές τις μέρες:

Δευτέρα 6 Μαρτίου-Ημέρα Makha Bucha, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡ

Σάββατο, 3 Ιουνίου-Ημέρα Vesak, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡ (Σημείωση, θα υπάρχει κυβερνητική αργία στις 5 Ιουνίου, αλλά το αλκοόλ δεν θα απαγορευτεί αυτή την ημέρα)

Τρίτη και Τετάρτη, 1 και 2 Αυγούστου-Ημέρα Asahna Bucha και έναρξη Βουδιστικής Σαρακοστής, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου-Ημέρα Vassa, Τέλος Βουδιστικής Σαρακοστής, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡ. Πιθανή αργία της κυβέρνησης τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, αλλά όχι απαγόρευση του αλκοόλ.

Είναι σημαντικό να υπάρχει α ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ φέτος που πιθανότατα θα πέσει τον Μάιο, αν και η ΑΚΡΙΒΗ ημερομηνία δεν είναι ακόμη σαφής. Η προσωρινή ημερομηνία ορίστηκε η 7η ΜΑΪΟΥ, ημέρα Κυριακή. Οι γενικές εκλογές σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης προκαλούν την απαγόρευση των πωλήσεων αλκοόλ, αν και οι ώρες συνήθως είναι μόνο το προηγούμενο βράδυ μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.

Γενικά, οι ώρες κλεισίματος είναι γύρω στις 5 μ.μ. το προηγούμενο βράδυ (Σάββατο 6 Μαΐου) έως τις 5 μ.μ. όταν οι κάλπες κλείνουν την ημέρα των εκλογών, αλλά θα διαταράξουν τις δύο ημέρες λειτουργίας.

Επιπλέον, είναι γνωστό ότι η πρόωρη ψηφοφορία έκλεισε τα μπαρ και τις πωλήσεις αλκοόλ και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν είναι εγγυημένη. Εάν συμβεί αυτό, τα μπαρ θα κλείσουν το Σάββατο 29 Απριλίου, γύρω στις 5 το απόγευμα και θα ανοίξουν ξανά όταν κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή 30 Απριλίου.

Γενέθλια της αγαπημένης και σεβαστής βασιλικής οικογένειας, ενώ οι κρατικές αργίες δεν είναι ημέρες απαγόρευσης του αλκοόλ.

Αυτό είναι ένα έγγραφο εργασίας και θα ενημερώνεται τακτικά.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, Pattaya Unplugged, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN Media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.