Συνολικά, καταγράφηκαν 24 τροχαία ατυχήματα, 24 τραυματισμοί και 1 θάνατος κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών του Πουκέτ «Πρωτοχρονιάτικες επτά ημέρες κινδύνου»

ΑΡΧΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά έξι τραυματισμούς και έξι τροχαία ατυχήματα μόλις την πέμπτη ημέρα των επτά ημερών (Δεκέμβριος 29th, 2022 έως 4 Ιανουαρίουth, 2023) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου» 2023.

Το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) ενημέρωσε στο Phuket Express σήμερα (3 Ιανουαρίου) λεπτομέρειες για την πέμπτη ημέρα (2 Ιανουαρίου) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου».

Πέντε τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang και ένα άλλο ατύχημα στην περιοχή Kathu με έξι τραυματισμούς (4 άνδρες και 2 γυναίκες).

Το σύνολο και για τις πέντε ημέρες στο Πουκέτ (29 Δεκεμβρίου – 2 Ιανουαρίου) των Επτά Ημερών Κινδύνου, σημειώθηκαν 24 τροχαία ατυχήματα, 24 τραυματισμοί με 14 άνδρες και 10 γυναίκες) και ένας θάνατος (άνδρες).

Πρόσθετα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν:

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ ανέφεραν ένα θύμα την τρίτη ημέρα της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων για την Πρωτοχρονιά Επτά Ημέρες Κινδύνου.

Ένας αναβάτης έχασε τη ζωή του αφού έπεσε με τη μηχανή του σε ένα τρέιλερ φορτηγό στο Thalang, το οποίο είναι ο πρώτος θάνατος από τροχαίο ατύχημα στις Επτά Ημέρες Κινδύνου της Πρωτοχρονιάς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.