Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν μεθυσμένος οδηγός σεντάν έπεσε πάνω σε μοτοσικλέτα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας μεθυσμένος οδηγός σεντάν έπεσε πάνω σε μοτοσικλέτα στο Mueang Phuket.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 3:50 π.μ. στη γέφυρα Thep Sisin (γέφυρα Klong Koh Phee) στην υποπεριφέρεια Talad Nuea.

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο μοτοσικλέτα. Δύο άτομα στο πλαϊνό καρότσι της μοτοσικλέτας διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο, οι οποίοι ήταν ο κ. Weerasin Boonthanaweerapat, 64 ετών και η κα Ornpawee Boonthanaweerapat, 63 ετών. Οι ντόπιοι στη γύρω περιοχή είπαν ότι ήταν παντρεμένοι πωλητές σε μια αγορά στην πόλη του Πουκέτ.

Μάρτυρες είπαν στο Phuket Express ότι ο οδηγός σεντάν προσπάθησε να φύγει από το σημείο, αλλά το όχημα δεν μπορούσε να οδηγήσει. Έτσι, το σεντάν σταμάτησε 50 μέτρα από το σημείο.

Ο οδηγός σεντάν κ. Narongpat Makmee, 56 ετών, από το Ubon Ratchathani, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ. Η αστυνομία είπε ότι ο οδηγός σεντάν αντιμετωπίζει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ που προκάλεσε θανάτους.

Ο Narongpat δεν μίλησε με το Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.