Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Η καταστολή της παραμονής συνεχίζεται, ξένα σώματα ξεβράζονται στην ακτή στο Πουκέτ και πολλά άλλα

Bangla Road για την αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος 31/12/22

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022, έως την Κυριακή, 1η Ιανουαρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας αλλοδαπός άνδρας διασώθηκε κοντά στο νησί Racha στο Πουκέτ. Ισχυρίστηκε ότι κρατούσε μια δεξαμενή πετρελαίου και επέπλεε στη θάλασσα για 13 ημέρες.

Δεν ήταν αμέσως σαφές πώς είχε καταλήξει να παρασυρθεί στη θάλασσα, για αρχή.

2. Θρησκευτικές τελετές πραγματοποιήθηκαν στο Μνημείο του Τσουνάμι στο Maikhao για τους 18th  έτος μνήμης για τα θύματα του τσουνάμι της Boxing Day 2004 στο Πουκέτ.

Συνολικά, 45 εθνικότητες θυμάτων αναγράφονται στον τοίχο και τα σώματά τους θάφτηκαν πίσω από τον τοίχο σε ένα νεκροταφείο.

3. Ένας 44χρονος Ινδός συνελήφθη στην Πατόνγκ για 1,322 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Ένας 35χρονος Πακιστανός συνελήφθη στην Πατόνγκ για 3,270 ημέρες παράτασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας, όπως είπε στο Phuket Express το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ.

Δεν ήταν σαφές γιατί είχαν υπερβεί τη βίζα τους.

4. Ένας αλλοδαπός άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Ένας Αμερικανός που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, ανακοινώθηκε νεκρός.

Ο 35χρονος Αμερικανός, που ταυτοποιήθηκε μόνο με το μικρό του όνομα Τζέισον, ο οποίος πέθανε αφού πήδηξε από τον τρίτο όροφο του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ, υπέφερε από κατάθλιψη και οικονομικά προβλήματα.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, ζητήστε βοήθεια. Το Phuket Express προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να φτάσετε εδώ: https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

5. Δύο πτώματα ανδρών αλλοδαπών βρέθηκαν να επιπλέουν στη θάλασσα κοντά στο νησί Racha, νότια του Πουκέτ.

Δύο ακόμη πτώματα βρέθηκαν σε μια παραλία στο νησί Racha στα ανοιχτά του Chalong, νότια του Πουκέτ.

Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν πίσω στη γη για περαιτέρω ταυτοποίηση και έρευνα.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.