Το Πουκέτ παρήγαγε 6.6 δισεκατομμύρια μπατ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς

Πουκέτ -

Το Πουκέτ έχει δημιουργήσει τουλάχιστον 6.6 δισεκατομμύρια μπατ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματούχους.

Η διευθύντρια της Αρχής Τουρισμού του Πουκέτ της Ταϊλάνδης (Phuket TAT), κα Nathasiri Ronnasiri, δήλωσε στο Phuket Express ότι από τις 30 Δεκεμβρίουth έως τον Ιανουάριο 2nd, το Πουκέτ παρήγαγε τουλάχιστον περίπου 6.6 δισεκατομμύρια μπατ.

Από τις 30 Δεκεμβρίουth έως τον Ιανουάριο 2nd, 200 διεθνείς πτήσεις από 38 αεροπορικές εταιρείες έφτασαν στο Πουκέτ (50 πτήσεις την ημέρα) οι οποίες μετέφεραν 43,075 επιβάτες (10,769 επιβάτες την ημέρα).

Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκαν 247 πτήσεις εσωτερικού από έξι αεροπορικές εταιρείες (61 πτήσεις την ημέρα) με 36,047 επιβάτες (9,012 επιβάτες την ημέρα).

Τώρα, η εστίαση αρχίζει στους τουρίστες που είχαν επισκεφθεί για το φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς για να αρχίσουν να επιστρέφουν στα σπίτια τους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.