Επιστράφηκε κινητό τηλέφωνο σε τουρίστα από το Κουβέιτ στο Πουκέτ αφού ο οδηγός ταξί ήταν θυμωμένος για την καταγγελία κακής οδήγησης πήρε το κινητό και το πέταξε σε μια παραλία

Πουκέτ -

Ένα κινητό τηλέφωνο επιστράφηκε σε έναν τουρίστα από το Κουβέιτ στο Πουκέτ, αφού ένας οδηγός ταξί είχε πάρει το τηλέφωνο που άφησε πίσω του κατά λάθος και το πέταξε σε μια παραλία από θυμό για μια κακή καταγγελία οδήγησης. 

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι χθες, (1 Ιανουαρίουst), μετά τα μεσάνυχτα ο κ. Mohammad Nusair, υπήκοος Κουβέιτ, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Wichit. Είπε στους αστυνομικούς ότι ξέχασε το κινητό του σε μίνι βαν τουριστικής εταιρείας. Ρώτησε τον οδηγό του μίνι βαν αν ο οδηγός πήρε το κινητό τηλέφωνο, αλλά ο οδηγός αρχικά αρνήθηκε τους ισχυρισμούς. Ο οδηγός και η εταιρεία του δεν κατονομάστηκαν από την αστυνομία του Wichit.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι κάλεσαν τον οδηγό στο αστυνομικό τμήμα προτού παραδεχτεί ότι πήρε το κινητό τηλέφωνο του τουρίστα. Είχε πετάξει το κινητό στην παραλία Καρόν. Ο οδηγός είπε ότι πήρε το τηλέφωνο και το πέταξε επειδή ήταν θυμωμένος που ο τουρίστας τον επέκρινε για φερόμενη κακή οδήγηση.

Το GPS του κινητού έδειχνε τη θέση του στο Soi Palai, Chalong. Η αστυνομία εντόπισε το κινητό τηλέφωνο και διαπίστωσε ότι ήταν με έναν αλλοδαπό στο Chalong που γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στην παραλία Karon πριν. Ο αλλοδαπός είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε το κινητό στην παραλία και νόμιζε ότι ήταν εγκαταλελειμμένο και άρα ελεύθερο να το πάρει. Ο ξένος τουρίστας δεν εξήγησε γιατί δεν προσπάθησε να παραδώσει το τηλέφωνο στις αρχές.

Το κινητό τελικά επιστράφηκε στον Κουβεϊτιανό τουρίστα, ο οποίος επαίνεσε την αστυνομία για τη σκληρή δουλειά τους. Δεν έγινε αμέσως σαφές εάν ο οδηγός ταξί ή ο αλλοδαπός τουρίστας θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.