Συνολικά, καταγράφηκαν 1,664 τροχαία ατυχήματα και 218 θάνατοι κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του «Πρωτοχρονιάτικου επτά ημερών κινδύνου» της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη -

Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών της Ταϊλάνδης (DDPM) ανέφερε σήμερα (2 Ιανουαρίου) συνολικά 478 τροχαία ατυχήματα, με 465 τραυματισμούς και 66 θανάτους, την τέταρτη ημέρα χθες (1η Ιανουαρίου) του δρόμου «Πρωτοχρονιάτικες επτά ημέρες κινδύνου». εκστρατεία ατυχημάτων.

Τα ατυχήματα προκλήθηκαν κυρίως από υπερβολική ταχύτητα (37.03 τοις εκατό), ακολουθούμενη από οδήγηση υπό την επήρεια μέθης (33.26 τοις εκατό). Περίπου το 88.02 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες.

Το 38.49 τοις εκατό των τροχαίων ατυχημάτων σημειώθηκαν σε εθνικές οδούς. Τα περισσότερα ατυχήματα σημειώθηκαν μεταξύ μεσάνυχτα και 1:00 π.μ. (15.69 τοις εκατό).

Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων και τραυματισμών σημειώθηκε στη Songkhla (27 ατυχήματα, 31 τραυματισμοί). Η επαρχία με τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ήταν η Surat Thani και η Mae Hong Sorn (4 θάνατοι σε κάθε επαρχία).

Σε σύνολο τεσσάρων ημερών (29 Δεκεμβρίου - 1 Ιανουαρίου) των Επτά Ημερών Κινδύνου, σημειώθηκαν συνολικά 1,664 τροχαία ατυχήματα, 1,647 τραυματισμοί και 218 θάνατοι.

Το Surat Thani έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ατυχημάτων (56 ). Ο Sakhon Nakhon είχε τον μεγαλύτερο αριθμό τραυματισμών (57). Το Τσιάνγκ Ράι έχει τα υψηλότερα θύματα (12).

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.