Ο Ταϊλανδός γιατρός προτρέπει τους Ταϊλανδούς να λάβουν ενισχυτικό Covid-19 μετά το άνοιγμα των συνόρων της Κίνας

ΦΩΤΟ: BMA Health

Εθνική -

Ο Δρ. Manoon Leechawengwongs, ένας Ταϊλανδός πνευμονολόγος από το νοσοκομείο Vichaiyut, βγήκε τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου για να προτείνει στους Ταϊλανδούς να κάνουν ένα ενισχυτικό εμβόλιο κατά του Covid-19 υπό το φως των συνόρων της Κίνας που ανοίγουν ξανά στις 8 Ιανουαρίου.

Ο Δρ. Manoon έγραψε στη σελίδα θαυμαστών του στο Facebook ότι η άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών από την Κίνα στις 8 Ιανουαρίου 2023 αποτελεί καλό οιωνό για την οικονομία της Ταϊλάνδης, καθώς αναμένει ότι εκατομμύρια Κινέζοι τουρίστες θα ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη.

Ο γιατρός πρόσθεσε ότι οι Ταϊλανδοί δεν πρέπει να ανησυχούν ότι οι Κινέζοι τουρίστες θα φέρουν νέα στελέχη του ιού Covid-19 στη χώρα επειδή οι ιοί μπορούν να εξελίσσονται συνεχώς για να επιβιώσουν και αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα, όχι μόνο στην Κίνα.

«Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους Κινέζους τουρίστες με τον ίδιο τρόπο που καλωσορίζουμε τους τουρίστες από άλλες χώρες», είπε ο Δρ. Manoon.

Είπε επίσης ότι είναι καιρός να σταματήσουμε να φοβόμαστε τον Covid-19 και να αρχίσουμε να ζούμε με αυτόν με σύνεση. Ο Δρ Manoon πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να λαμβάνουν μια αναμνηστική δόση κατά του Covid-19 και να κρατούν τις μάσκες τους όταν βρίσκονται σε χώρους με κακό αερισμό.

Είπε επίσης, «Το όφελος από τη μόλυνση είναι ότι μπορείτε να αναπτύξετε φυσική ανοσία και να έχετε μια υβριδική ανοσία που σας προστατεύει καλύτερα από τον Covid-19».

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.