Οδήγηση σε κατάσταση μέθης υπεύθυνη για τα περισσότερα ατυχήματα στην Ταϊλάνδη κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς

Εθνική -

Το Υπουργείο Δοκίμων δήλωσε σήμερα, 1η Ιανουαρίου, ότι έχουν σημειωθεί 1,842 τροχαία ατυχήματα σε όλη την Ταϊλάνδη μέχρι στιγμής από την 31η Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου, με 1,687 περιπτώσεις, ή το 91.58% να αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

144 περιπτώσεις ή το 7.86% αφορούσαν κατάχρηση ναρκωτικών και 11 περιπτώσεις ή το 0.6% αφορούσαν αλόγιστη οδήγηση, δήλωσε ο Weerakit Hanpariphan, γενικός διευθυντής του τμήματος.

Προφυλακιστέοι θα τεθούν σε 40 περιπτώσεις οι παραβάτες που οδηγούσαν σε κατάσταση μέθης.

Ο Weerakit πρόσθεσε ότι οι επαρχίες με τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ είναι η Nonthaburi (120 περιπτώσεις), η Samut Prakan (105 περιπτώσεις) και η Μπανγκόκ (93 περιπτώσεις).

Κατά τη σύγκριση του αριθμού των υποθέσεων που εισήχθησαν σε δοκιμασία στα τέλη του 2022 με εκείνες του 2021, διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός των παραβατών που τέθηκαν σε δοκιμασία το 2022 (40 υποθέσεις) μειώθηκε κατά 97% σε σύγκριση με τον αριθμό το 2021 (1,723 Αυτό δείχνει ότι οι υπόλοιποι θα αντιμετωπίσουν πραγματικό χρόνο φυλάκισης και ισχυρότερες νομικές κατηγορίες, είπε ο Weerakit.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/