Η Cathay Pacific εγκαινιάζει νέα απευθείας πτήση από το Χονγκ Κονγκ στο Πουκέτ

Πουκέτ, Ταϊλάνδη-

Καθώς το Χονγκ Κονγκ αρχίζει να ανοίγεται στον υπόλοιπο κόσμο μετά από χρόνια περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία Covid, αυτό σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή μιας νέας απευθείας πτήσης προς το Πουκέτ.

Η εναρκτήρια πτήση CX771 έφτασε σήμερα, 1 Ιανουαρίου 2023, στην Έξοδο 15 στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ. Η πτήση μετέφερε 118 επιβάτες.

Οι επιβάτες υποδέχθηκαν με ειδικά αναμνηστικά δώρα και πακέτα και έναν πολύ φιλόξενο και φιλικό χαιρετισμό από το προσωπικό του αεροδρομίου.

Πολλές ξένες αεροπορικές εταιρείες συνέχισαν να αυξάνουν τις απευθείας πτήσεις προς την Ταϊλάνδη και το Πουκέτ, καθώς ο τουρισμός συνεχίζει να ανακάμπτει μετά από χρόνια περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/