Το TPN Media εύχεται σε εσάς και στους αγαπημένους σας μια ασφαλή, ευτυχισμένη και υγιή Πρωτοχρονιά

Είναι και πάλι η εποχή του χρόνου.

Για πολλούς από τους αναγνώστες και τους θεατές μας, τα τελευταία χρόνια ήταν μια δύσκολη περίοδος προσωπικής και οικονομικής πίεσης λόγω της πανδημίας Covid-19.

Τον περασμένο χρόνο είδε επιτέλους την Ταϊλάνδη να ανοίγει ξανά τα σύνορά της και να ανοίγει ξανά τη βιομηχανία του τουρισμού και της ψυχαγωγίας, δίνοντας ελπίδα σε πολλούς για το μέλλον.

Καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας προσπαθούσαμε να παρέχουμε ακριβείς, αμερόληπτες και έγκαιρες πληροφορίες στους χιλιάδες τακτικούς θεατές μας και θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά για την υποστήριξή σας και το ενδιαφέρον σας. Δεν θα ήμασταν εδώ αν δεν ήσουν εσύ.

Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε το 2023, διατηρώντας παράλληλα τις βασικές αρχές μας να είμαστε ουδέτεροι και να επικεντρωνόμαστε στις ειδήσεις χωρίς να παίρνουμε πλευρές ή απόψεις. Υποσχόμαστε να ακούσουμε τις διαφορετικές απόψεις των αναγνωστών μας που προέρχονται από μια τεράστια ποικιλία υπόβαθρου και πολιτισμών. Έχουμε αναγνώστες από όλο τον κόσμο και τους ευχαριστούμε όλους για το αναγνωστικό κοινό και την υποστήριξή τους. Δεν είμαστε τέλειοι και προσπαθούμε να ακούσουμε εποικοδομητική κριτική για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα εσάς και την Ταϊλάνδη και την κοινότητα της Πατάγια.

Θέλουμε να σας φέρουμε περισσότερες ιστορίες που σας ενδιαφέρουν, ενώ κατανοείτε την ποικιλία των κοινωνικών στρωμάτων από τα οποία προέρχονται οι αναγνώστες μας. Οι ιστορίες που μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες για έναν τουρίστα, για παράδειγμα, θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές για τις οποίες ενδιαφέρεται ένας μετανάστες. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να προωθούμε με τοπικές επιχειρήσεις που πιστεύουμε ότι προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες στους αναγνώστες ενώ ακούμε τα σχόλια από εσείς.

Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τις πτυχές πολυμέσων της πλατφόρμας μας, όπως βίντεο, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και πολλά άλλα, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η βασική μας αποστολή να παρέχουμε αυτογραμμένες, αυτοσκοπημένες, μη συγκεντρωτικές ουδέτερες και αμερόληπτες ειδήσεις είναι μια βασική πρόταση αξίας.

Αυτή η Πρωτοχρονιά σηματοδοτεί επίσης τα πέντε χρόνια των γενεθλίων μας ως εταιρεία και υποσχόμαστε να βελτιωθούμε και να κάνουμε καλύτερα για εσάς, την Πατάγια και την Ταϊλάνδη.

Πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου μέχρι τη δική σας, δεν σας ευχόμαστε τίποτα άλλο παρά μόνο επιτυχία και ευτυχία για το 2023. Να είστε ασφαλείς, να φροντίζετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον και σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε. Είθε το 2023 να είναι γόνιμο για εσάς και τους δικούς σας

Adam Judd, Συνιδιοκτήτης, TPN Media. 31 Δεκεμβρίου 2022.

Adam Judd, συνιδιοκτήτης της TPN Media

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.