Περισσότερα από 300 τροχαία ατυχήματα αναφέρθηκαν με 48 θανάτους στην Ταϊλάνδη τη δεύτερη ημέρα των «επτά ημερών κινδύνου της Πρωτοχρονιάς»

Ταϊλάνδη -

Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών της Ταϊλάνδης (DDPM) ανέφερε σήμερα (31 Δεκεμβρίου) συνολικά 366 τροχαία ατυχήματα, με 363 τραυματισμούς και 48 θανάτους, τη δεύτερη ημέρα (30 Δεκεμβρίου) των τροχαίων ατυχημάτων των «επτά ημερών κινδύνου της Πρωτοχρονιάς». καμπάνια.

Τα ατυχήματα προκλήθηκαν κυρίως από υπερβολική ταχύτητα (35.52%), ακολουθούμενη από οδήγηση υπό την επήρεια μέθης (25.68%). Περίπου το 78.98 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες.

Το 42.35 τοις εκατό των τροχαίων ατυχημάτων συνέβησαν τα περισσότερα σε εθνικές οδούς. Τα περισσότερα ατυχήματα σημειώθηκαν μεταξύ 4:01 μ.μ. έως 5:00 μ.μ. σε ποσοστό 8.20 τοις εκατό.

Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων σημειώθηκε στο Sakon Nakhon (18 φορές). Ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών ήταν στο Nakhon Si Thammarat (18 άτομα). Η επαρχία με τα περισσότερα θύματα ήταν η Pathum Thani (4 θάνατοι).

Στο σύνολο των δύο ημερών (29-30 Δεκεμβρίου) των Επτά Ημερών Κινδύνου σημειώθηκαν συνολικά 715 τροχαία ατυχήματα, 714 τραυματισμοί και 85 θάνατοι.

Το Sakhon Nakhon έχει τον υψηλότερο αριθμό ατυχημάτων (26 φορές) και τους υψηλότερους τραυματισμούς (29 άτομα). Ο Pathum Thani έχει τα υψηλότερα θύματα (6 θάνατοι).

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.