Ανακοινώθηκε ο πρώτος θάνατος του Phuket Seven Days of Danger μετά τη σύγκρουση του αναβάτη μοτοσικλέτας με το τρέιλερ

Πουκέτ -

Ένας αναβάτης έχασε τη ζωή του αφού έπεσε με τη μηχανή του σε ένα τρέιλερ φορτηγό στο Thalang, το οποίο είναι ο πρώτος θάνατος από τροχαίο ατύχημα στις Επτά Ημέρες Κινδύνου της Πρωτοχρονιάς.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 4:00 π.μ. σήμερα το πρωί (31 Δεκεμβρίου) στην οδό Thep Kasattri στην υποσυνοικία Thep Kasattri.

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το τρέιλερ στο δρόμο. Στο πίσω μέρος βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι. Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν το σώμα του αναβάτη μοτοσικλέτας που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Sarayut Tamchoo, 32 ετών, από το Thalang του Πουκέτ.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Narong Jaiban, 43 ετών, είπε στο Phuket Express «Επιβράδυνα το όχημά μου και ετοιμαζόμουν να σταματήσω στην άκρη του δρόμου όταν ο αναβάτης μοτοσικλέτας έπεσε στο πίσω μέρος μου».

Μάρτυρες είπαν στο Phuket Express ότι ο Σαράουτ οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα πριν προσκρούσει στο πίσω μέρος του τρέιλερ.

Ωστόσο, η αστυνομία Thalang συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.