ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δύο ακόμη πτώματα, πιθανώς αλλοδαποί, βρέθηκαν στην παραλία στο νησί Racha, στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο ακόμη πτώματα βρέθηκαν σε μια παραλία στο νησί Racha στα ανοιχτά του Chalong, νότια του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο πτώματα ανδρών αλλοδαπών βρέθηκαν να επιπλέουν στη θάλασσα κοντά στο νησί Racha, νότια του Πουκέτ.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από έναν πράκτορα ταξιδιωτικών σκαφών στις 12:35 μ.μ. σήμερα (30 Δεκεμβρίουth) ότι ένα ανδρικό και ένα γυναικείο πτώμα βρέθηκαν σε παραλία στο νησί Ράτσα Νόι.

Στο νησί μετέβησαν δύτες διάσωσης και το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης. Οι δύο σοροί πιστεύεται ότι είναι άγνωστοι αλλοδαποί. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν πίσω στη γη για περαιτέρω ταυτοποίηση και έρευνα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.