Το γιοτ με το όνομα Marco Polo φέρεται να εξαφανίζεται από την περιοχή ελλιμενισμού στο Chalong του Πουκέτ

Chalong -

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα γιοτ εξαφανίστηκε από χώρο ελλιμενισμού στη θάλασσα στο Chalong.

Το Ταϊλανδικό Ναυτιλιακό Κέντρο Επιβολής του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν ότι ένα γιοτ με το όνομα «Marco Polo» εξαφανίστηκε από την περιοχή ελλιμενισμού στο Nai Harn.

Ο Γερμανός ιδιοκτήτης, κ. Marco Ceferin, ειδοποίησε τις αρχές επιβολής του νόμου ότι το γιοτ είχε χαθεί χθες (28 Δεκεμβρίουth) όταν επέστρεψε στο γιοτ του στις 11:00 π.μ.

Μάρτυρες είδαν τρία άτομα να επιβιβάζονται στο γιοτ στις 8:00 π.μ. χθες (28 Δεκεμβρίουth). Ο ιδιοκτήτης έχει ήδη υποβάλει αναφορά στην αστυνομία του Chalong.

Εάν κάποιος έχει δει τη θαλαμηγό «Marco Polo», παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τηλεφωνική γραμμή 3 του Ταϊλανδικού Ναυτικού Κέντρου Επιβολής της Περιφέρειας 1465 του Phuket.

Το να φωνάζεις ο Μάρκο είναι απίθανο, ωστόσο, να λάβει απάντηση στο πόλο και απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια αναζήτησης, σημείωσαν ορισμένοι σχολιαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης που γνωρίζουν το ομώνυμο παιδικό παιχνίδι, παρόμοιο με το Hide and Seek.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.