ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο σύζυγος παραδόθηκε επειδή δολοφόνησε τη γυναίκα του και την πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών στο λόφο Phang Nga

Phang Nga -

Ένας σύζυγος παραδόθηκε αφού δολοφόνησε τη γυναίκα του προτού βάλει το σώμα της σε έναν κάδο σκουπιδιών και το πετάξει σε έναν λόφο στο Phang Nga.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων που πετάχτηκε σε έναν λόφο στην περιοχή Phang Nga.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της περιοχής 8 είπε στο Phuket Express σήμερα το πρωί (29 Δεκεμβρίουth) ότι ο ύποπτος, ο κ. Sukon 'Keam' Kaewprapas, 38 ετών, από το Surat Thani παραδόθηκε στην αστυνομία Khian Sa στο Surat Thani χθες (28 Δεκεμβρίουth). Μεταφέρθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Ka Pong στο Phang Nga.

Ο Σούκον παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι σκότωσε τη γυναίκα του επειδή ζήλευε. Είπε ότι η γυναίκα του είχε άλλον άντρα και τον απατούσε.

Τον περασμένο μήνα, στις 7 Νοεμβρίουth , πήρε τη γυναίκα του στο σπίτι της μητέρας της και η Σούκον ισχυρίστηκε ότι του είπε αγενή λόγια που τον έκαναν να εξοργιστεί. Παραδέχτηκε ότι τη χτύπησε με μια σκούπα στο κεφάλι και την έκανε αναίσθητη. Σκέφτηκε ότι ήταν νεκρή και ζήτησε από τους φίλους του να τον βοηθήσουν να την βάλει σε έναν κάδο και πέταξε το σώμα της.

Δεν έγινε αμέσως σαφές εάν κατηγορήθηκαν και οι φίλοι που τον βοήθησαν στην απόρριψη της σορού.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.