ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Αμερικανός που πέθανε αφού πήδηξε από το αεροδρόμιο του Πουκέτ έπασχε από κατάθλιψη και οικονομικά προβλήματα

Πουκέτ -

Ο 35χρονος Αμερικανός, που ταυτοποιήθηκε μόνο με το μικρό του όνομα Τζέισον, ο οποίος πέθανε αφού πήδηξε από τον τρίτο όροφο του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ, υπέφερε από κατάθλιψη και οικονομικά προβλήματα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ εξέδωσε δελτίο τύπου στις 4:00 μ.μ. σήμερα το απόγευμα σχετικά με το περιστατικό (28 Δεκεμβρίουth). Δήλωσαν ότι ένας άνδρας αλλοδαπός επιβάτης «πήδηξε» από τον τρίτο όροφο στην πλατφόρμα αναχώρησης του Διεθνούς Τερματικού Σταθμού. Ωστόσο, οι ερευνητές δεν έχουν δηλώσει με βεβαιότητα την αιτία της πτώσης μέχρι την ώρα του Τύπου.

Ένας Αμερικανός που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, ανακοινώθηκε νεκρός.

Ο Αμερικανός εισήλθε στην Ταϊλάνδη μέσω της υπηρεσίας μετανάστευσης αεροδρομίου της Μπανγκόκ στις 13 Δεκεμβρίου 2022. Έφτασε στο Πουκέτ στις 17 Δεκεμβρίου 2022 και έκανε check-in σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το θύμα έφυγε από το ξενοδοχείο στις 20 Δεκεμβρίουth. Είπε στο Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ στο αεροδρόμιο ότι δεν είχε χρήματα για να επιστρέψει στο σπίτι του. Είπε ότι έπασχε από κατάθλιψη. Αφού οι υπάλληλοι της Τουριστικής Βοήθειας έφυγαν από την περιοχή όπου τον συναντούσαν, μάρτυρες εκεί κοντά είδαν το θύμα να πήδηξε από τον τρίτο όροφο του τερματικού σταθμού.»

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, ζητήστε βοήθεια. Το Phuket Express προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να φτάσετε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.