Δύο ανδρικά ξένα σώματα βρέθηκαν να επιπλέουν κοντά στο νησί Racha, στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο πτώματα ανδρών αλλοδαπών βρέθηκαν να επιπλέουν στη θάλασσα κοντά στο νησί Racha, νότια του Πουκέτ.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι στις 12:35 μ.μ. σήμερα (29 Δεκεμβρίουth) ειδοποιήθηκαν από έναν καπετάνιο τουριστικού σκάφους ότι δύο πτώματα βρέθηκαν να επιπλέουν κοντά στην παραλία Rang Gai, ανατολικά του νησιού Racha Noi, έξω από την περιοχή Chalong.

Στις 4:50 μ.μ., το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης και οι δύτες διάσωσης έφτασαν στο σημείο και βρήκαν δύο πτώματα δεμένα με σχοινιά συνδεδεμένα μεταξύ τους με ένα πλωτό σωσίβιο και μια σημαδούρα.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι ντόπιοι ψαράδες είπαν ότι έδεσαν αυτά τα πτώματα μεταξύ τους όταν τα είδαν για πρώτη φορά, καθώς φοβήθηκαν ότι αυτά τα πτώματα θα έφευγαν και θα χωρίζονταν.

Οι δύο σοροί ήταν άνδρες αλλοδαποί οι οποίοι μεταφέρθηκαν πίσω στη γη στις 5:15 για περαιτέρω ταυτοποίηση και έρευνα.

Μέχρι στιγμής το περιστατικό ήταν υπό διερεύνηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.