Σλοβάκος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά αφού τράκαρε τη μηχανή του σε δέντρο στο Kathu

Kathu -

Ένας Σλοβάκος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε με τη μηχανή του σε ένα δέντρο στο Kathu.

Για το ατύχημα ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χθες (28 Δεκεμβρίουth) στο Kathu Waterfall Road.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον τραυματία που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Jozef Sykora, 41 ετών, από την Trnava της Σλοβακίας. Είχε τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σε κοντινή απόσταση, οι διασώστες βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι κοντά σε ένα δέντρο. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.