Το Διεθνές Σαλόνι Σκαφών της Ταϊλάνδης θα ξεκινήσει στο Πουκέτ ως προορισμός για ιστιοπλοΐα παγκόσμιας κλάσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πουκέτ -

Η Διεθνής Έκθεση Σκαφών της Ταϊλάνδης 2023 πρόκειται να ενημερώσει τον κόσμο ότι το Πουκέτ επέστρεψε. Συμβολίζοντας την αναβίωση του Πουκέτ ως παγκόσμιου θαλάσσιου προορισμού αναψυχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 12-15 Ιανουαρίου 2023 στη μαρίνα Royal Phuket και θα αναδείξει τον μοναδικό συνδυασμό ευκαιριών τρόπου ζωής στην ξηρά και ευκαιριών για θαλάσσια βαρκάδα που αφθονούν εντός και γύρω από το Πουκέτ.

Το Πουκέτ είναι η παιδική χαρά για γιοτ της Νοτιοανατολικής Ασίας και βασικός σύνδεσμος για την ευρύτερη περιοχή. Με τέσσερις μαρίνες παγκόσμιας κλάσης και μια σούπερ μαρίνα για γιοτ σε προγραμματισμό, το Πουκέτ είναι όπου ιδιοκτήτες από μέρη όπως το Χονγκ Κονγκ και η Σιγκαπούρη επιλέγουν να κρατήσουν τα σκάφη τους και να πετάξουν μέσα για να τα χρησιμοποιήσουν. Είναι όπου άνθρωποι από όλες τις γωνιές του πλανήτη πετούν για ναύλωση και κρουαζιέρα. και βρίσκεται στην καρδιά της ανερχόμενης σκηνής των superyacht της περιοχής.

Σε στενή συνεργασία με την Ταϊλάνδη Yachting Business Association και την Εβδομάδα Ναύλωσης της Ταϊλάνδης, η JAND Events, διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Σκάφους της Ταϊλάνδης, στοχεύει να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για τη θαλάσσια σκηνή του Πουκέτ και της Ταϊλάνδης μετά την πανδημία.

«Πριν από την πανδημία, η βιομηχανία σκαφών αναψυχής της Ταϊλάνδης ήταν μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων μπατ, που καλωσόριζε σκάφη από κρουαζιερόπλοια έως σούπερ γιοτ και τους ιδιοκτήτες τους από όλο τον κόσμο», δήλωσε ο David Hayes, Διευθύνων Σύμβουλος των διοργανωτών JAND Events. «Η Ταϊλάνδη άνοιξε ξανά πλήρως και υποδέχεται ξανά τους επισκέπτες. Η διεθνής έκθεση σκαφών της Ταϊλάνδης στοχεύει να επαναφέρει το Πουκέτ και την Ταϊλάνδη στο προσκήνιο και στην παγκόσμια σκηνή μετά από τρία χρόνια επώασης λόγω της πανδημίας COVID-19. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε τη βιομηχανία και να παρουσιάσουμε τις καλύτερες μάρκες και προϊόντα από τους τομείς της ναυτιλίας και του τρόπου ζωής σε ένα παγκόσμιο κοινό, ενώ παράλληλα εδραιώνουμε τη θέση του Πουκέτ και της Ταϊλάνδης ως ενός από τους κορυφαίους προορισμούς για σκάφη στον κόσμο».

Επένδυσε στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού της Ταϊλάνδης και στην προσέλκυση Ατόμων Υψηλής Καθαρής Αξίας, εξέχοντες φορείς της κυβέρνησης όπως το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης και το Γραφείο Συνεδρίων και Εκθέσεων Ταϊλάνδης και υποστηρίζουν τη Διεθνή Έκθεση Σκαφών της Ταϊλάνδης.

Ο Ditapong Thitadilok, Πρόεδρος της Ταϊλάνδης Yachting Business Association, πρόσθεσε,

«Συμπληρώνοντας την Καραϊβική και τη Μεσόγειο, η Νοτιοανατολική Ασία είναι ένας νέος προορισμός κρουαζιέρας και το Πουκέτ είναι το κέντρο του τουρισμού με βαρκάδα και θαλάσσιο τουρισμό αναψυχής στην περιοχή. Το Πουκέτ συνεχίζει να υποδέχεται ιδιοκτήτες σκαφών, ιδιοκτήτες σούπερ γιοτ και επισκέπτες ναυλωμένων από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν την εκπληκτική κρουαζιέρα που έχει να προσφέρει το Πουκέτ και τα περίχωρα.»

Η Διεθνής Έκθεση σκαφών της Ταϊλάνδης 2023 θα περιλαμβάνει έως και 50 βάρκες στο νερό, ένα χερσαίο περίπτερο με πολυτελή κόμβο και θαλάσσια προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και ένα κοινωνικό πρόγραμμα στην ξηρά που θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, μια πολυσύχναστη σκηνή φαγητού στο Royal Phuket Ο πεζόδρομος της Μαρίνας καθώς και οικογενειακές δραστηριότητες την Ημέρα του Παιδιού (14 Ιανουαρίου). Ένα από τα κοινωνικά στιγμιότυπα είναι ένα πρώτο στο είδος του φιλανθρωπικό εορταστικό δείπνο που θα πραγματοποιηθεί στο InterContinental Phuket Resort το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Η Διεθνής Έκθεση Σκαφών της Ταϊλάνδης υπόσχεται να είναι μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε και θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Ιανουαρίου 2023 στη μαρίνα Royal Phuket. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.thailandinternationalboatshow.com.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε από τον οργανισμό. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που συμμετέχουν στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.