Γυναίκα συνελήφθη για κλοπή από ξένο τουρίστα στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Μια Ταϊλανδή συνελήφθη αφού έκλεψε από ξένο τουρίστα στην παραλία Patong.

Η αστυνομία του Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε χθες (37 Δεκεμβρίου) μια γυναίκα που αναγνωρίζεται ως η κυρία Ριν, 26 ετών, ντόπιος του Πουκέτ, στην παραλία Πατόνγκ χθες (XNUMX Δεκεμβρίουth). Της κατασχέθηκε μια τσάντα που περιείχε ένα πορτοφόλι.

Η τσάντα ανήκε σε έναν ξένο τουρίστα που την έβαλε στην παραλία ενώ έπαιζε στη θάλασσα στην παραλία Patong.

Ένας οδηγός μοτοσικλέτας ταξί που δεν κατονομάζεται είδε τον ύποπτο να ανοίγει την τσάντα της τουρίστριας, αλλά δεν την πήρε στην αρχή καθώς είδε ότι κάποιος την παρακολουθούσε. Δύο λεπτά αφού επέστρεψε ξανά και πήρε την τσάντα πριν φύγει βιαστικά. Ο οδηγός της μηχανής ταξί είδε όλο το περιστατικό.

Όταν ο αλλοδαπός τουρίστας, του οποίου το όνομά του απέκρυψε το αίτημά του, αργότερα βγήκε από το νερό κατάλαβε ότι η τσάντα του είχε φύγει. Υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Πατόνγκ.

Αργότερα, ο οδηγός ταξί είδε ξανά τον ύποπτο και βοήθησε να πιάσει τον ύποπτο πριν καλέσει την αστυνομία της Patong.

Η ύποπτη ισχυρίστηκε ότι βρήκε την τσάντα στην παραλία Kalim κοντά στην παραλία Patong και ισχυρίστηκε ότι νόμιζε ότι ήταν εγκαταλελειμμένη και επομένως ελεύθερη να την πάρει.

Η γυναίκα ύποπτη αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή. Ο ξένος τουρίστας έλαβε πίσω την τσάντα του αλλά κάποια μετρητά που ήταν στο πορτοφόλι είχαν φύγει. Δεν ήταν σαφές εάν ο ύποπτος θα αναγκαζόταν να επιστρέψει αυτά τα κεφάλαια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.