ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αμερικανός που έπεσε από το αεροδρόμιο του Πουκέτ αργότερα διαπιστώθηκε ο νεκρός

Πουκέτ -

Ένας Αμερικανός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, διαπιστώθηκε ο θάνατος.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ εξέδωσε δελτίο τύπου στις 4:00 μ.μ. σήμερα το απόγευμα σχετικά με το περιστατικό (28 Δεκεμβρίουth). Δήλωσαν ότι ένας άνδρας αλλοδαπός επιβάτης «πήδηξε» από τον τρίτο όροφο στην πλατφόρμα αναχώρησης του Διεθνούς Τερματικού Σταθμού. Ωστόσο, οι ερευνητές δεν έχουν δηλώσει με βεβαιότητα την αιτία της πτώσης μέχρι την ώρα του Τύπου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο ξένος άνδρας αργότερα αναγνωρίστηκε ως 35χρονος Αμερικανός υπήκοος. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας). Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε νοσοκομείο. Η αστυνομία του Sakoo συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα αίτια της πτώσης.

Ο Αμερικανός εισήλθε στην Ταϊλάνδη μέσω της υπηρεσίας μετανάστευσης αεροδρομίου της Μπανγκόκ στις 13 Δεκεμβρίου 2022. Έφτασε στο Πουκέτ στις 17 Δεκεμβρίου 2022 και έκανε check-in σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.