Το Πουκέτ υποδέχεται την πρώτη πτήση της BH Air από τη Βουλγαρία

Πουκέτ -

Η πρώτη πτήση της BH Airlines από τη Βουλγαρία έφτασε χθες στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Αξιωματούχοι και προσωπικό στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ υποδέχτηκαν χθες (27 Δεκεμβρίου) την πρώτη πτήση της BH Airlines από τη Βουλγαρία στο Πουκέτ.

Στην πτήση που έφτασε στο αεροδρόμιο επέβαιναν συνολικά 180 επιβάτες. Έλαβαν αδιάβροχες τσάντες HKT We Care ως αναμνηστικά από το αεροδρόμιο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.