Το Πουκέτ εγκαινιάζει το Κέντρο Πρόληψης Οδικών και Ναυτικών Ατυχημάτων κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς

Πουκέτ -

Το Πουκέτ εγκαινίασε ένα κέντρο πρόληψης οδικών και θαλάσσιων ατυχημάτων κατά τη διάρκεια αυτού του φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ ανακοίνωσαν την Πρωτοχρονιάτικη εκστρατεία Επτά Ημερών Κινδύνου από τις 29 Δεκεμβρίουth, 2022 έως 4 Ιανουαρίουth 2023.

Το κέντρο εγκαινιάστηκε χθες (27 Δεκεμβρίουth) στο Επαρχιακό Κέντρο Διοίκησης του Πουκέτ με επικεφαλής τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew και τον επικεφαλής του Τμήματος Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (Phuket DDPM) κ. Udomphon Karn.

είπε ο κ. Udomphon στο Phuket Express. «Στις 26 Δεκεμβρίουth κάθε χρόνο σηματοδοτείται «η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Τροχαίων». Ο στόχος της εκστρατείας για το κέντρο είναι να οριστούν σημεία ελέγχου που στοχεύουν στη μείωση των τροχαίων και θαλάσσιων ατυχημάτων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.