Ένας ακόμη αγνοούμενος ναύτης του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης βρέθηκε νεκρός, επτά εξακολουθούν να αγνοούνται, ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται στους 22

Prachuap Khiri Khan –

Ένα ακόμη σώμα αξιωματικού του ναυτικού που είχε χαθεί βρέθηκε. Επτά από αυτούς εξακολουθούν να αγνοούνται και ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε 22.

Η πρώτη μας προηγούμενη ιστορία:

Ένα πλοίο του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ανατράπηκε στα ανοιχτά της συνοικίας Bang Saphan. 73 μέλη του πληρώματος έχουν διασωθεί ενώ περίπου 33 εξακολουθούν να βρίσκονται στη θάλασσα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε σήμερα το πρωί (28 Δεκεμβρίουth) στις 11:30 π.μ. βρήκαν ένα ακόμη πτώμα κοντά στο νησί Samet στο Chumphon. Η σορός εξετάζεται τώρα για θετική ταυτοποίηση.

Αυτό ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 22, ενώ 7 εξακολουθούν να αγνοούνται. Οι 20 από τους 22 ταυτοποιούνται θετικά ως μέλη του πληρώματος του HTMS Sukhothai. Οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.