Δωρεάν πρόσβαση σε Μουσεία και Ιστορικά Πάρκα κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς

Το Sala Longsong Pavillion And The Buddhaisawan Chapel βρίσκονται στο Εθνικό Μουσείο της Μπανγκόκ, Μπανγκόκ

Ταϊλάνδη -

Το Τμήμα Καλών Τεχνών ανακοίνωσε δωρεάν είσοδο σε όλα τα ιστορικά πάρκα και τα εθνικά μουσεία από τις 30 Δεκεμβρίουth έως τον Ιανουάριο 2nd ως δώρο Πρωτοχρονιάς σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των ξένων.

Το Τμήμα Καλών Τεχνών αναφέρει ότι η δωρεάν είσοδος περιλαμβάνει το Εθνικό Μουσείο Chao Sam Phraya στην Αγιουτχάγια για τα εγκαίνια της ιστορικής έκθεσης χρυσού κοσμήματος στις 30 Δεκεμβρίου και μετά.

Η έκθεση του Phra Buddha Sihing και εννέα άλλων αγαλμάτων του Βούδα θα ανοίξει στο Εθνικό Μουσείο της Μπανγκόκ στις 28 Δεκεμβρίουth έως τον Ιανουάριο 8th.

Από τις 25 Δεκεμβρίου, στο Εθνικό Μουσείο της Μπανγκόκ θα πραγματοποιηθεί μια υπαίθρια έκθεση Khon βασισμένη στο Ramayana.

Από τις 30 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, οι δραστηριότητες «Night @Museum» θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Μουσείο της Μπανγκόκ.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN media, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.