Ξένος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από την πλατφόρμα αναχώρησης του αεροδρομίου του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας αλλοδαπός άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ εξέδωσε δελτίο τύπου στις 4:00 μ.μ. σήμερα το απόγευμα σχετικά με το περιστατικό (28 Δεκεμβρίουth). Δήλωσαν ότι ένας άνδρας αλλοδαπός επιβάτης «πήδηξε» από τον τρίτο όροφο στην πλατφόρμα αναχώρησης του Διεθνούς Τερματικού Σταθμού.

Ωστόσο, οι ερευνητές δεν έχουν δηλώσει με βεβαιότητα την αιτία της πτώσης μέχρι την ώρα του Τύπου.

Είχε τραυματιστεί σοβαρά και στις 3:08 μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο. Η αστυνομία του Sakoo συνεχίζει την έρευνά της.

Το όνομα και η εθνικότητα του επιβάτη δεν αποκαλύφθηκαν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Χρειάζεστε ασφάλεια Covid-19/ταξιδιωτική για το ταξίδι σας στο Tha

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.