Πέμπτη πρόσφατη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας που περιέχει 148 αυγά που βρέθηκαν στο Phang Nga

Phang nga-

Συνολικά 148 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια πέμπτη φωλιά που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι μια δερμάτινη πίσω θαλάσσια χελώνα είχε γεννήσει αυγά στην παραλία Na Klua στο Kok Kloi, Takua Thung.

Οι αξιωματούχοι βρήκαν τη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας που περιείχε συνολικά 148 αυγά με 126 από αυτά να είναι γόνιμα αυγά. Τα αυγά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή περιοχή κοντά λόγω ανησυχίας για ζημιές από τις καιρικές συνθήκες.

Συνολικά 138 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια τέταρτη φωλιά σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.