Γυναικείο σώμα βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων που πετάχτηκε στο λόφο Phang Nga

Phang Nga -

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων που πετάχτηκε σε έναν λόφο στην περιοχή Phang Nga.

Η αστυνομία Ka Pong στην περιοχή Ka Pong ειδοποιήθηκε για το πτώμα χθες (26 Δεκεμβρίουth). Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο στο λόφο Khao Sok που συνορεύει μεταξύ Phang Nga και Surat Thani.

Στο λόφο βρέθηκε ένας πλαστικός κάδος, μέσα στο οποίο βρήκαν πτώμα γυναίκας. Το πτώμα αργότερα αναγνωρίστηκε ως η κα Supattra Yodkaew, 30 ετών, από το Surat Thani.

Ο κ. Meksuwan Supanmok, μέλος του προσωπικού στον αυτοκινητόδρομο Kuraburi στο Phang Nga είπε στο Phuket Express ότι έκοβε γρασίδι και καθάριζε οδικές πινακίδες στο δρόμο στο λόφο. Μύρισε μια άσχημη μυρωδιά πριν δει τον κάδο στο λόφο.

Ήταν σίγουρος ότι μέσα στον κάδο υπήρχε ένα πτώμα γιατί υπήρχαν, σύμφωνα με τον ίδιο, πολλά πτώματα πεταμένα εκεί στο παρελθόν. Αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα χτυπήθηκε μέχρι θανάτου σε διαφορετική περιοχή πριν πεταχτεί το σώμα της στον κάδο απορριμμάτων. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του ύποπτου και τα αίτια του θανάτου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.