Πακιστανός συνελήφθη στην Πατόνγκ για 3,270 ημέρες παραμονής

Πουκέτ -

Ένας 35χρονος Πακιστανός συνελήφθη στην Πατόνγκ για 3,270 ημέρες παράτασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας, όπως είπε στο Phuket Express το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ.

Συνέλαβαν τον κ. Anjum Raza, υπήκοο Πακιστάν, στην οδό Phra Baramee στην Patong χθες (26 Δεκεμβρίουth).

Επί του παρόντος, έχει 3,270 ημέρες παράτασης της νόμιμης βίζας του, ή σχεδόν εννέα χρόνια, για να μείνει στην Ταϊλάνδη σύμφωνα με το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράταση της διαμονής. Δεν ήταν σαφές γιατί ο κ. Ράζα είχε υπερβεί τη βίζα του.

Την ίδια μέρα Ένας 44χρονος Ινδός συνελήφθη στην Πατόνγκ για 1,322 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.