Ινδός συνελήφθη στην Πατόνγκ για 1,322 ημέρες παραμονής

Πουκέτ -

Ένας 44χρονος Ινδός συνελήφθη στην Πατόνγκ για 1,322 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβαν τον κ. Anil Dutt, Ινδό υπήκοο, στην οδό Phra Baramee στο Patong χθες (26 Δεκεμβρίουth).

Τώρα έχει 1,322 ημέρες παράτασης της νόμιμης βίζας του για να μείνει στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής. Δεν ήταν σαφές γιατί ο κ. Ντατ είχε παρατήσει τη βίζα του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.