Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης λέει ότι η αντίστροφη μέτρηση και οι δραστηριότητες για το νέο έτος μπορούν να συνεχιστούν, αλλά ο ίδιος δεν θα το γιορτάσει

Εθνική -

Ο Πρωθυπουργός στρατηγός Prayut Chan-o-cha δήλωσε σήμερα, 26 Δεκεμβρίου, ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι ιδιωτικές εταιρείες είναι ελεύθερες να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με τη φιλοξενία της αντίστροφης μέτρησης για το νέο έτος και άλλες συναφείς δραστηριότητες.

Είπε ότι η κυβέρνηση δεν έχει οριστική στάση για το αν θα πραγματοποιήσει ή θα ακυρώσει τα πρωτοχρονιάτικα πάρτι. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός ζήτησε από όλους τους τομείς να είναι «προσεκτικοί». Δεν είπε συγκεκριμένα τι να προσέξει.

Όσον αφορά τον εορτασμό του, ο στρατηγός Prayut είπε στους δημοσιογράφους της Ταϊλάνδης ότι θα απέχει από τον εορτασμό φέτος. Η θέση του είναι πιθανώς από σεβασμό προς την HRH πριγκίπισσα Bajrakitiyabha που παραμένει αναίσθητη σε ένα νοσοκομείο.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestFlipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.