Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Όλα τα οχήματα επιτρέπεται πλέον να χρησιμοποιούν τον δρόμο Patong Hill και στις δύο λωρίδες.Στις 19 Δεκέμβριοth Ο δρόμος Patong έχει πλέον ανοίξει πλήρως, όπου όλα τα είδη οχημάτων επιτρέπεται πλέον να χρησιμοποιούν το δρόμο και στις δύο λωρίδες.
  2. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στρατηγός Prawit Wongsuwan και η ομάδα του επισκέφτηκαν τα θύματα των πλημμυρών στο Πουκέτ και κατέθεσαν ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της διάβρωσης των ακτών.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Prawit προέτρεψε τις αρχές να αποκαταστήσουν τις κατεστραμμένες παραλίες όσο το δυνατόν επειγόντως.

3. Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ ανακοίνωσαν την Πρωτοχρονιάτικη εκστρατεία Επτά Ημερών Κινδύνου από τις 29 Δεκεμβρίουth, 2022 έως 4 Ιανουαρίουth 2023.

Οι Επτά Ημέρες Κινδύνου στοχεύουν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

4. Ένας Αυστραλός τουρίστας που έχασε τις αισθήσεις του στην παραλία Patong διασώθηκε από ναυαγοσώστες στην παραλία.

Ένας ναυαγοσώστης της παραλίας της παρείχε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση περιμένοντας ένα ασθενοφόρο. Ο σφυγμός της τουρίστριας επέστρεψε μετά την ΚΑΡΠΑ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Patong Hoνοσοκομείο.

5. Ξένοι έδωσαν αίμα μετά από μια τεράστια έλλειψη Rh Negative στο Πουκέτ λόγω του αυξανόμενου αριθμού αλλοδαπών που έχουν εμπλακεί σε ατυχήματα.

Περισσότεροι ξένοι επισκέπτονται το Πουκέτ. Ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί και οι αριθμοί των αλλοδαπών που υποφέρουν από ατυχήματα.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.