Άνδρας που διασώθηκε από το Πουκέτ ισχυρίζεται ότι επέπλεε στη θάλασσα για 13 ημέρες

Πουκέτ -

Ένας αλλοδαπός άνδρας διασώθηκε κοντά στο νησί Racha στο Πουκέτ. Ισχυρίστηκε ότι κρατούσε μια δεξαμενή πετρελαίου και επέπλεε στη θάλασσα για 13 ημέρες.

Οι υπεύθυνοι έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν από έναν πράκτορα τουριστικού σκάφους ότι ένας άγνωστος άνδρας βρέθηκε ζωντανός να επιπλέει στη θάλασσα 300 μέτρα από το νησί Ράτσα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο τουριστικό σκάφος πριν φτάσει στην προβλήτα Chalong, νότια του Πουκέτ. Ο άνδρας ήταν εξαντλημένος και αδύναμος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης είπαν στο Phuket Express ότι ο άνδρας, ηλικίας περίπου 30 ετών, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει στα Ταϊλανδέζικα ή στα Αγγλικά, αλλά μπορούσε να πει ότι ήταν Μαλαισιανός. Αργότερα είπε μέσω ενός μεταφραστή ότι κρατούσε μια δεξαμενή πετρελαίου για 13 ημέρες προτού διασωθεί.

Δεν ήταν αμέσως σαφές πώς είχε καταλήξει να παρασυρθεί στη θάλασσα στην αρχή.

Η αστυνομία του Chalong συνεχίζει την έρευνά της για να ανακαλύψει τι του συνέβη και να βοηθήσει τον άνδρα να επιστρέψει στη χώρα του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.