Βρετανός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από καταρράκτη στο νησί Samui

Νησί Samui, Surat Thani -

Ένας Βρετανός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από καταρράκτη στο νησί Samui.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Samui κ. Chayaphon Intarasupa είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό το περασμένο Σαββατοκύριακο στον καταρράκτη Na Mueang 2.

Πάνω από 30 αξιωματούχοι και διασώστες έφτασαν στον απότομο καταρράκτη. Χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες για να τραβήξουν τον τουρίστα μέχρι να τον μεταφέρουν σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο τουρίστας αναγνωρίστηκε από τις αρχές ως ο κ. Joshua Peter Kohler, 20 ετών, Βρετανός υπήκοος. Πήγε στον καταρράκτη με άλλους 7 φίλους. Περπατούσαν μέχρι την κορυφή του καταρράκτη που είναι πολύ ψηλός και απότομος. Τοποθετούνται πινακίδες που προειδοποιούν τους τουρίστες να μην ανεβαίνουν σε αυτή την περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.