Μνήμη 18 ετών στο Μνημείο του Τσουνάμι στο Maikhao του Πουκέτ

Maikhao, Πουκέτ –

Θρησκευτικές τελετές πραγματοποιήθηκαν στο Μνημείο του Τσουνάμι στο Maikhao για τους 18th  έτος μνήμης για τα θύματα του τσουνάμι της Boxing Day 2004 στο Πουκέτ.

Τρεις θρησκευτικές τελετές που ήταν ο Χριστιανισμός, ο Βουδισμός και το Ισλάμ πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί (26 Δεκεμβρίουth) στο Μνημείο του Τσουνάμι στο Mai Khao, Thalang σε ανάμνηση των 18 χρόνων από το τραγικό τσουνάμι στο νησί Πουκέτ.

Συνολικά 45 εθνικότητες θυμάτων αναγράφονται στον τοίχο και τα σώματά τους θάφτηκαν πίσω από τον τοίχο σε ένα νεκροταφείο. Τοποθετήθηκαν λουλούδια στον τοίχο για να θυμηθούν όσους χάθηκαν στο περιστατικό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.