Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης βρίσκει άλλα δύο πτώματα που πιστεύεται ότι είναι μέλη του πληρώματος της βυθισμένης κορβέτας

Εθνική -

Ο διοικητής της 1ης Ναυτικής Περιφέρειας ανακοίνωσε την ανακάλυψη άλλων δύο νεκρών που πιστεύεται ότι είναι αγνοουμένων μελών του πληρώματος του άτυχου HTMS Sukhothai.

Ο αντιναύαρχος Pichai Lorchusakul, διοικητής της 1ης Ναυτικής Περιφέρειας, δήλωσε ότι τα πτώματα βρέθηκαν στις 8:24 χθες το βράδυ, XNUMX Δεκεμβρίου, και θα μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα με το HTMS Kraburi και το HTMS Narathiwat. Ένα από τα πτώματα αναγνωρίστηκε αργότερα ως Waraphong Bunsakorn, μέλος του πληρώματος της κορβέτας, σύμφωνα με τον διοικητή.

Αυτό ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 11 άτομα, ενώ 18 εξακολουθούν να αγνοούνται. Οι 6 από τους 11 ταυτοποιούνται θετικά ως μέλη του πληρώματος του HTMS Sukhothai. Οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.