Συνελήφθησαν ύποπτοι για ναρκωτικά με 18,000 χάπια μεθαμφεταμίνη και 2 κιλά κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στην Phangnga

Phangnga -

Δύο ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν με χάπια μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στην επαρχία Phangnga χθες, 24 Δεκεμβρίου.

Ομάδα της αστυνομίας της Phangnga συνέλαβε τον 51χρονο κ. Samsu Hayeeloa και τον 30χρονο κ. Masawlae Baga μπροστά από το βενζινάδικο της Shell στην περιοχή Mueang της Phangnga. Και οι δύο ύποπτοι προέρχονταν από τα βαθιά νότια της Ταϊλάνδης στην επαρχία Πατάνι. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν μαζί με 18,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και δύο κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η κρυστάλλινη ουσία ήταν κρυμμένη σε δύο ξεχωριστές σακούλες στην κατοικία τους στην περιοχή Thap Put της Phangnga. Οι δύο ύποπτοι κατηγορήθηκαν για κατοχή σοβαρής ναρκωτικής ουσίας.

Παραμένουν υπό κράτηση για περαιτέρω νόμιμες διαδικασίες.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.