Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης επιβεβαιώνει ότι οι δραστηριότητες της Πρωτοχρονιάς ΔΕΝ ακυρώθηκαν σε εθνικό επίπεδο καθώς αυξάνονται οι αναφορές για τουρίστες που ακυρώνουν κρατήσεις ξενοδοχείων

Ταϊλάνδη -

Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) επιβεβαίωσε ότι ΔΕΝ ακύρωσε τις δραστηριότητες της Πρωτοχρονιάς. Περισσότεροι από 3.14 εκατομμύρια τουρίστες αναμένεται να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που θα αποφέρουν τουλάχιστον 11.2 δισεκατομμύρια μπατ.

Ο κυβερνήτης της TAT κ. Yuthasak Supasorn δήλωσε στον Τύπο, «Δεν υπάρχει καμία εντολή ακύρωσης ή οποιαδήποτε αλλαγή στις δραστηριότητες για τοΚαταπληκτική αντίστροφη μέτρηση της Ταϊλάνδης 2023που θα κατέχει το ΤΑΤ μαζί με ιδιωτικούς φορείς. Οποιαδήποτε εντολή θα εκδοθεί από τον Υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Phiphat Ratchakitprakarn.”

«Περιμένουμε 3.14 εκατομμύρια τουρίστες σε αυτό το Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ που θα αποφέρει τουλάχιστον 11.2 δισεκατομμύρια μπατ».

«Για την εκδήλωση Pattaya Countdown, μόνο το σόου με πυροτεχνήματα ακυρώθηκε, θα υπάρχουν δεκάδες συναυλίες, εκδηλώσεις, ένα φεστιβάλ φαγητού, djs, σόου και πολλά ακόμα. Αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει κανένα εισόδημα, καθώς οι τουρίστες έχουν ήδη κλείσει τα ταξίδια και τα δωμάτιά τους.»

Η ιστορία μας:

Οι αρχές της Πατάγια αποφάσισαν να ακυρώσουν την επίδειξη πυροτεχνημάτων Αντίστροφης μέτρησης Πρωτοχρονιάς από τις 29 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Ωστόσο, προς το παρόν, οι συναυλίες και τα φεστιβάλ φαγητού που έχουν οριστεί για την Αντίστροφη μέτρηση θα συνεχιστούν.

Εν τω μεταξύ, ο ιδιωτικός τομέας Khao San ανακοίνωσε την ακύρωση της Αντίστροφης μέτρησης 2023 λόγω αυτού που ονόμασαν «εύθραυστο χρόνο». Ωστόσο, οι χώροι διασκέδασης παραμένουν ανοιχτοί.

Ο κ. Sanga Ruengwattanakun, πρόεδρος της Khao San Business Operators, είπε στα μέσα ενημέρωσης: «Ζητείται από πολλά κυβερνητικά γραφεία, αλλά δεν έχει δοθεί εντολή, να μην πραγματοποιήσουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες για το νέο έτος, επειδή είναι μια «εύθραυστη εποχή» για τους Ταϊλανδούς .»

«Έτσι, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε την αντίστροφη μέτρηση στις 31 Δεκεμβρίουst στην οδό Khao San επίσης. Ωστόσο, οι χώροι ψυχαγωγίας εξακολουθούν να είναι ανοιχτοί κανονικά και ενδέχεται να πραγματοποιούν ιδιωτικές εκδηλώσεις αντίστροφης μέτρησης εντός των χώρων τους.» κατέληξε ο Sanga.

Ορισμένες περιοχές, όπως το Mueang Chonburi, ακύρωσαν τη δική τους αντίστροφη μέτρηση για το Νέο Έτος και την αντικατέστησαν με μια παραδοσιακή τελετή ναού. Ωστόσο, η ΤΑΤ τόνισε ότι επρόκειτο για μεμονωμένες αποφάσεις και όχι για εθνικές.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.