Διάσημη κυριακάτικη αγορά στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ που ανοίγει ειδικά το Σάββατο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Παλιά Πόλη του Πουκέτ -

Η περίφημη κυριακάτικη αγορά Phuket Walking Street «Lard Yai» στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ θα ανοίξει ειδικά το Σάββατο 31 Δεκεμβρίουst την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ανακοινώθηκε η αγορά «Lard Yai Market». «Γιορτάζοντας το φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς, ο Lard Yai είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα είμαστε ανοιχτά τόσο το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου όσο και την Κυριακή 1 Ιανουαρίου!».

«Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί για να γιορτάσουμε μαζί μας ένα αξέχαστο τέλος της χρονιάς!»

Walking Street του Πουκέτ

16: 00 - 22: 00

Παλιά πόλη του Πουκέτ

Οδός Thalang

Πουκέτ Ταϊλάνδη

Η Κυριακάτικη Αγορά του Πουκέτ Walking Street, γνωστή και ως «Laad Yai», έχει δημιουργήσει τουλάχιστον δύο εκατομμύρια μπατ την εβδομάδα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.