Οι τουρίστες συρρέουν στο νησί Samui πριν από το φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς

Νησί Samui, Surat Thani -

Τουρίστες έχουν μαζευτεί σε μια παραλία στο νησί Samui πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάςl.

Η παραλία Cha Weng είναι μια μεγάλη παραλία πολλών χιλιομέτρων στην υποπεριφέρεια Bo Phut, στην περιοχή Koh Samui. Είναι η πιο διάσημη παραλία στο νησί Samui.

Τόσο οι ξένοι όσο και οι Ταϊλανδοί τουρίστες απολαμβάνουν δραστηριότητες στην παραλία, όπως ηλιοθεραπεία, διάβασμα, κολύμπι και περπάτημα κατά μήκος της παραλίας.

Σχεδόν το εκατό τοις εκατό των δωματίων έχουν κλείσει πριν από το φεστιβάλ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.